Μίλαν: Θέλει να δέσει τον Μενιάν με νέο συμβόλαιο

Ο Μάικ Μενιάν είναι βασικός παίκτης της Μίλαν από τότε που ήρθε στον σύλλογο και οι ροσονέρι είναι πλέον έτοιμοι να καθίσουν και να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και το σχέδιο είναι ξεκάθαρο.

Μίλαν: Θέλει να δέσει τον Μενιάν με νέο συμβόλαιο

Ο Μάικ Μενιάν θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και εκτός από το να σταματάει τα σουτ, είναι καθοριστικός στο παιχνίδι της Μίλαν. Είναι φυσικό, λοιπόν, να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων.

Όπως αναφέρει το TuttoMercatoWeb, οι Ροσονέρι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του μέχρι το 2028 (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το 2026) και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Μενιάν θα ζητήσει υψηλότατες αποδοχές. Ο Λεάο έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο με 5 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι σαφές ότι ο τερματοφύλακας θα ζητήσει παρόμοια ποσά, ίσως και υψηλότερα.

Ο CEO της Μίλαν, Γκόρτζιο Φουρλάνι δεν θέλει να χάσει χρόνο με μια μακρά διαπραγμάτευση και έτσι σκοπεύει να περάσει η συμφωνία πολύ σύντομα. Μια σημαντική αύξηση των αποδοχών, λοιπόν, είναι σίγουρη για τον Γάλλο.