Μπαρτσελόνα: Το σχέδιο για να «δέσει» τον Γιαμάλ έως το 2030!

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ζόρζε Μέντες προκειμένου να «δέσει» τον Λαμίν Γιαμάλ έως το 2030.

Μπαρτσελόνα: Το σχέδιο για να «δέσει» τον Γιαμάλ έως το 2030!

Ο Λαμί Γιαμάλ είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ισπανία, αφού έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο και παράλληλα στο ντεμπούτο σκόραρε κιόλας. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Μπαρτσελόνα έχει κλέψει την παράσταση, ενώ οι Καταλανοί παραμένουν ήρεμοι για τον ποδοσφαιριστή τους.

Ήδη υπάρχει συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τον Ζόρζε Μέντες προκειμένου να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος ατζέντης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λαπόρτα και η συμφωνία είναι δεδομένη παρά το γεγονός πως δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές.

Η Μπαρτσελόνα έχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για το παιδί φαινόμενο που προέρχεται από την ακαδημία της. Η συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά σε συμβόλαιο διάρκειας επτά ετών. Αυτό βέβαια πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένες φάσεις και τηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Γιαμάλ επειδή ανήλικος μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο μόνο για τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το συμβόλαιο που θα κάνει θα ισχύει μέχρι το 2026. Μπαρτσελόνα και Μέντες έχουν ήδη συμφωνήσει πως στο τέλος της δεύτερης σεζόν το 2025, όταν Λαμίν Γιαμάλ θα γίνει 18 ετών θα επεκτείνει το συμβόλαιο του γι' ακόμα πέντε χρόνια. Δηλαδή θα έχει ένα συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει μέχρι το 2030 όταν και θα έχει γίνει 24 ετών!