Στην Κόζιτσε ο Κρούζλιακ

Ανακοινώθηκε από την Κόζιτσε η απόκτηση του Ντόμινικ Κρούζλιακ που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο.

Στην Κόζιτσε ο Κρούζλιακ

Ο Ντόμινικ Κρούζλιακ έλυσε το συμβόλαιο του και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο με την ομάδα της Μαγνησίας να τον θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο παίκτης χρειάστηκε μόλις τρεις ημέρες για να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την Κόζιτσε επιστρέφοντας έτσι στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το κλαμπ ανακοίνωσε τον Κρούζλιακ ως μεταγραφική «βόμβα» και όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Πάβολ Τούρτζικ αποτελούσε τον διακαή του πόθο.

«Δεν κρύψαμε ότι θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο της άμυνας, αλλά η κατάσταση περιπλέχθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάν Κριβάκ. Τραυματίστηκε τόσο άσχημα στον αγώνα με τη Zlaty Moravci που δεν θα παίξει ποδόσφαιρο παρά λίγους μήνες αργότερα. Η μεταγραφική περίοδος έκλεινε στις 6 Σεπτεμβρίου και χρειαζόμασταν απεγνωσμένα άλλον στόπερ. Το γεγονός ότι καταφέραμε να πείσουμε τον Dominik Kruzliak είναι σίγουρα υπέροχο. Όχι πολύ καιρό πριν, είχε εξαιρετική εμφάνιση στη Dunajska Streda και του υποσχόμαστε ότι θα είναι ένα από τα βασικά μας υποστηρίγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρτζικ.