Μόντριτς: «Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ, δεν σκέφτομαι άλλες επιλογές»

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τους Καρίμ Μπενζεμά, Μαρσέλο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μόντριτς: «Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ, δεν σκέφτομαι άλλες επιλογές»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λούκα Μόντριτς, παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία για την απόκτησή του. Ο Κροάτης μέσος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους «μερένγκες», ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τους Καρίμ Μπενζεμά, Μαρσέλο και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι έχουν πια φύγει από τη «βασίλισσα».

«Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Ρεάλ, δεν σκέφτομαι άλλες επιλογές. Ούτε χρειάζεται να τονώσω τον εγωισμό μου με αυτές τις φήμες για μεγάλες προσφορές. Θέλω απλώς να απολαμβάνω κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο και στη Ρεάλ δεν βάζω όρια στον εαυτό μου.

Η Ρεάλ εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσουμε μαζί την άνοιξη, είχα την ίδια επιθυμία. Καθίσαμε και γρήγορα συμφωνήσαμε. Πάντα ήταν έτσι με την ομάδα μου, εδώ και 12 χρόνια, δεν μπορεί να αλλάξει. Η σχέση μας είναι εξαιρετική.

Αν κάποιος μού έλεγε πριν από 10 χρόνια ότι θα εξακολουθούσα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και όλα όσα φέρνει το παιχνίδι, η προπόνηση, η συναναστροφή με τους συμπαίκτες, η υποστήριξη από τους οπαδούς, ειλικρινά δεν θα το πίστευα», επεσήμανε σχετικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά και μου λείπει ο Μπενζεμά, ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Νιώθω την ίδια νοσταλγία όπως σε κάθε αποχώρηση φίλων μου, όπως του Σέρχιο Ράμος, του Μαρσέλο, του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτές είναι ιδιαίτερες σχέσεις, είμαστε δεμένοι για το υπόλοιπο της ζωής μας».