Χρυσή Μπάλα: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα υπόλοιπα βραβεία

Τις υποψηφιότητες των βραβείων που θα πλαισιώσουν τη Χρυσή Μπάλα ανακοίνωσε το France Football.

Χρυσή Μπάλα: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα υπόλοιπα βραβεία

Γνωστές έγιναν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία που θα πλαισιώσουν το... πολυπόθητο της Χρυσής Μπάλας στην λαμπερή βραδιά που διοργανώνει το France Football.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα "Yachine Trophy" και "Kopa Trophy", τα οποία δίνονται στον καλύτερο τερματοφύλακα και στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών της χρονιάς αντίστοιχα, ενώ οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν και για την πολυτιμότερη της σεζόν στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Για το Yachine Trophy που πήρε το όνομά του από τον θρυλικό Λεβ Γιασίν, υποψήφιοι είναι οι Μενιάν (Μίλαν), Μπόνο (Αλ Χιλάλ), Ονάνα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Σαμπά (Λανς), Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Κουρτουά (Ρεάλ), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ), Λιβάκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα).

Όσον αφορά το Kopa Trophy, αφιερωμένο στον Γάλλο, Ρειμόν Κοπά, υποψήφιοι είναι οι Μπέλιγχαμ (Ρεάλ), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Μουσιάλα (Μπάγερν), Καμαβινγκά (Ρεάλ), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Σίμονς (Λειψία), Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Χόιλουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Γουαχί (Λανς).

Για τη Χρυσή Μπάλα του ποδοσφαίρου γυναικών, υποψήφιες είναι οι Ρεντόντο (Λεβάντε), Ντέιλι (Άστον Βίλα), Καϊσέδο (Ρεάλ), Ρόλφε (Μπαρτσελόνα), Ίλεστεντ (Άρσεναλ), Κάρμονα (Ρεάλ), Ράσο (Ρεάλ), Στάνγουεϊ (Μπάγερν), Ντιανί (Λιόν) και Σμιθ (Πόρτλαντ).