Αλ Κελαϊφί: «Εκπληκτικός παίκτης και φανταστικός άνθρωπος ο Εμπαπέ»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έπλεξε το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ, παρά τα όσα έγιναν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αλ Κελαϊφί: «Εκπληκτικός παίκτης και φανταστικός άνθρωπος ο Εμπαπέ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Το μέλλον του Γάλλου επιθετικού έγινε σίριαλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έπειτα από την απόφαση του διεθνούς άσου να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας ως το 2025.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος του χρόνου και παρά τις επίμονες προσπάθειες των Παριζιάνων να τον πουλήσουν το καλοκαίρι, τελικά ο παίκτης έμεινε στην ομάδα. Ο Εμπαπέ ήρθε σε κόντρα με τον Αλ Κελαϊφί και παρότι έμεινε εκτός προετοιμασίας, τελικά πρόσφατα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Ο Εμπαπέ είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος. Και η ομάδα της Παρί, εντός και εκτός γηπέδου, δεν ήταν ποτέ τόσο ενωμένη, κάτι που νομίζω ότι ήταν δυνατό να δούμε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Λιόν.

Εφέτος, εστιάζουμε λιγότερο στα αποτελέσματα και περισσότερο στην απόδοση και το στυλ παιχνιδιού μας. Εάν το κάνουμε αυτό, τα αποτελέσματα θα προκύψουν ανάλογα. Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή και αθλητικό διευθυντή και είμαι πολύ χαρούμενος με το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα», είπε ο πρόεδρος της Παρί στην πορτογαλική "Record".