Πιρές: «Μωρά που κλαίνε οι Νεϊμάρ και Μέσι»

Ο παλαίμαχος Γάλλος εξτρέμ Ρομπέρ Πιρές αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση του Νεϊμάρ, ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Λιονέλ Μέσι βίωσαν μία κόλαση την περασμένη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιρές: «Μωρά που κλαίνε οι Νεϊμάρ και Μέσι»

Στο στόχαστρο του Ρομπέρ Πιρές βρέθηκαν οι Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι.

Αιτία στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος σημείωσε ότι την περασμένη σεζόν τόσο ο ίδιος όσο και ο Αργεντινός πρώην συμπαίκτης του στη γαλλική ομάδα βίωσαν μία κόλαση στους Παριζιάνους.

«Χάρηκα για τη σεζόν που είχε ο Μέσι αλλά ταυτόχρονα λυπήθηκα επειδή έζησε και τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Έζησε ένα όνειρο με την Αργεντινή και κατέκτησε τα πάντα αλλά στην Παρί έζησε μία κόλαση. Όπως και εγώ. Ο Μέσι έφυγε με έναν τρόπο που δεν το άξιζε», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Για το σχετικό θέμα ο παλαίμαχος Γάλλος εξτρέμ Ρομπέρ Πιρές, υπογράμμισε:

«Μωρά που κλαίνε τους αποκαλώ εγώ. Το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει να αντέχεις την πίεση. Μερικές φορές, όταν παίζεις καλά, είσαι χαρούμενος που απολαμβάνεις την εκτίμηση του κόσμου. Όταν δεν παίζεις καλά, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.

Όταν εγώ πήγα στην Άρσεναλ, έπρεπε να αντικαταστήσω τον Μαρκ Όφερμαρς και έλεγαν πως δεν είχα ελπίδες. Κράτησα το στόμα μου κλειστό, συνέχισα να δουλεύω και τελικά ανταμείφθηκα».