Μέσι: Ντι Κάπριο, πρίγκιπας Χάρι, Σελένα Γκόμεζ και... άλλοι τον είδαν στο Λος Άντζελες (pics, vids)

Οι εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι έχουν προσελκύσει αρκετούς αστέρες, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι κανένα παιχνίδι δεν συγκέντρωσε μια λίστα καλεσμένων όπως αυτή για το παιχνίδι του Μαϊάμι στο Λος Άντζελες το πρωί της Δευτέρας (4/9).

Μέσι: Ντι Κάπριο, πρίγκιπας Χάρι, Σελένα Γκόμεζ και... άλλοι τον είδαν στο Λος Άντζελες (pics, vids)

Ο Λιονέλ Μέσι με δύο ασίστ οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε νέα νίκη, αυτήν την φορά με 3-1 επί της LAFC στο Λος Άντζελες.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν μεταξύ των διάσημων ονομάτων στις κερκίδες του BMO Stadium, όπως και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς Λεμπρόν Τζέιμς (η δεύτερη εμφάνισή του σε αγώνα των Μέσι), ο πρωταγωνιστής του "Ted Lasso" Τζέισον Σουντέικις και ο συνδημιουργός/συν-πρωταγωνιστής Μπρένταν Χαντ, ο πρώην frontman των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ, η Σελένα Γκόμεζ και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν όχι ένας, αλλά δύο ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί τον ρόλο του "Spider-Man" σε ταινίες: οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Τομ Χόλαντ.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο ηθοποιός Γουίλ Φέρελ, αν και ως συνιδιοκτήτης της LAFC η παρουσία του στο BMO Stadium είναι πολύ πιο συνηθισμένη. Συμμετείχε μάλιστα στο pregame show του MLS Season Pass:

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η Σελένα Γκόμεζ φάνηκε ιδιαίτερα εμβρόντητη από την απόκρουση του τερματοφύλακα της LAFC, Τζον ΜακΚάρθι, που απέκρουσε εξ επαφής την προσπάθεια του Μέσι.

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει μετατραπεί από μία από τις χειρότερες ομάδες της Major League Soccer σε μία από τις πιο καυτές του πρωταθλήματος μετά την προσθήκη του Μέσι στις 21 Ιουλίου. Ο Μέσι και η παρέα του κέρδισαν καθένα από τα πρώτα επτά παιχνίδια τους στην πορεία προς τον τίτλο στο Leagues Cup, κέρδισαν τον ημιτελικό του U.S. Open Cup και έχουν κερδίσει ένα και φέρει άλλη μία ισοπαλία στα δύο πρώτα παιχνίδια τους στο MLS μετά την ανανέωση στα μέσα της σεζόν.