Σασουόλο - Βερόνα 3-1: Με ηγέτη Μπεράρντι εύκολα οι γηπεδούχοι

Με ηγέτη τον Ντομένικο Μπεράρντι η Σασουόλο πήρε εύκολη νίκη στην έδρα της επί της Βερόνα για την 3ης αγωνιστική της Serie A.

Σασουόλο - Βερόνα 3-1: Με ηγέτη Μπεράρντι εύκολα οι γηπεδούχοι

Η Σασουόλο αν βρέθηκε να ισοφαρίζεται στην επανάληψη, πήρε τελικά εύκολα τη νίκη στην έδρα της επί της Βερόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie Α.

Ο Μπεράρντι σκόραρε δύο φορές για τους γηπεδούχους με τον Πιναμόντι να ανοίγει το σκορ, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων σκόρερ χρίστηκε ο Ενκόνγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11' λεπτό με τον Πιναμόντι να κάνει το 1-0. Η Βερόνα προσπάθησε να αντιδράσει όμως άμυνα των γηπεδούχων κρατούσε καλά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στην επανάληψη η Βερόνα συνέχισε να είναι επιθετική και ξεκλείδωσε την άμυνα της Σασουόλα στο 56' με τον Ενκόνγκ να κάνει το 1-1. Η Σασουόλο όμως πήρε ξανά το προβάδισμα στο 64' με τον Μπεράρντι να κάνει το 2-1 μετά από ασίστ του Λαουριέντε. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1 στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.