Λουκάκου: «Να δώσω τα πάντα για τη Ρόμα»

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στη Ρόμα και το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Λουκάκου: «Να δώσω τα πάντα για τη Ρόμα»

Πανευτυχής για τη μετακίνησή του στη Ρόμα παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

«Η υποδοχή που αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι οπαδοί μου επιφύλαξαν, με συγκίνησαν και συνιστά ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Ανέπνευσα την ατμόσφαιρα του σταδίου Ολίμπικο ως αντίπαλος, ένιωσα τη θέρμη των ρομανίστι οπαδών και σήμερα είναι ωραίο που είμαι μέλος της ομάδας.

Έφτασε μόνο ένα τηλεφώνημα για να πειστώ να υπογράψω. Οι ιδιοκτήτες μου τηλεφώνησαν λίγες ημέρες πριν από τη συμφωνία, μιλήσαμε για 30 λεπτά για τη φιλοδοξία που έχουν για αυτή την ομάδα και τους οπαδούς. Από τότε, τα πάντα εξελίχτηκαν γρήγορα. Μιλήσαμε για αυτό που περιμένουν από μένα και την ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από τότε που ήμουν 11 ετών, ήθελα να δουλέψω μαζί του, τώρα μπορώ να πω ότι θα το κάνω για τρίτη φορά (σ.σ. μετά από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Με γνωρίζει καλά, γνωρίζει καλά την οικογένειά μου, ξέρει τι άνθρωπος είμαι και εγώ γνωρίζω εκείνον. Μαζί μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα, έχουμε μία όμορφη ομάδα, θα πρέπει να δουλέψουμε και θα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά».