Τότι: «Ο Λουκάκου με τον Ντιμπάλα θα κάνουν όμορφα πράγματα στη Ρόμα»

Ο πρώην θρυλικός αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αναφέρθηκε στην μετακίνηση του Ρομέλου Λουκάκου στους «τζιαλορόσι».

Τότι: «Ο Λουκάκου με τον Ντιμπάλα θα κάνουν όμορφα πράγματα στη Ρόμα»

Το εγκώμιο του Ρομέλου Λουκάκου έπλεξε σε δηλώσεις του ο πρώην θρυλικός αρχηγός της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνεργασία του Βέλγου φορ με τον Πάουλο Ντιμπάλα στην επίθεση των «τζιαλορόσι».

«Το ωραίο με εμάς στη Ρόμα είναι όταν κάτι είναι σπουδαίο, το κάνουμε σπουδαιότερο. Το πάθος των οπαδών της Ρόμα είναι δύσκολο να το βρεις αλλού στον κόσμο. Δίνουν αυτή την αγάπη και ελπίζουν να ανταποδώσει ο παίκτης στο γήπεδο.

Ο Λουκάκου είναι μεγάλη κίνηση, είναι μεγάλος παίκτης, παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και ειδικά αν, όπως ελπίζουμε, δέσει με τον Ντιμπάλα. Θα δούμε όμορφα πράγματα αλλά ένας παίκτης είναι ένας παίκτης, δεν είναι όλη η ομάδα.

Για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να έχεις ένα πλήρες ρόστερ. Ελπίζω να δέσουν γρήγορα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες. Ο βασικός στόχος πρέπει να είναι η έξοδος στο Champions League», ανέφερε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για το πρωτάθλημα, απάντησε:

«Η Γιουβέντους, κατά τη γνώμη μου. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα μπορούν να συμβούν αλλά με ένα ματς την εβδομάδα το φαβορί είναι η Γιούβε».