Τσεφέριν: «Ανάρμοστη η συμπεριφορά του Ρουμπιάλες»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Λουίς Ρουμπιάλες με την Τζένι Ερμόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Τσεφέριν: «Ανάρμοστη η συμπεριφορά του Ρουμπιάλες»

Ανάρμοστη χαρακτήρισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, τη συμπεριφορά του Λουίς Ρουμπιάλες, για το φιλί που έδωσε στο στόμα στην διεθνή παίκτρια της Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων μετά την κατάκτηση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών στον τελικό κόντρα στην Αγγλία.

Ο Ρουμπιάλες παύθηκε προσωπικά από τα καθήκοντά του στην προεδρία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο ισχυρός άντρας της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, σημείωσε:

«Φυσικά, αυτό που έκανε ήταν ανάρμοστο. Το ξέρουμε όλοι. Ελπίζω να ξέρει ότι ήταν ακατάλληλο. Αυτό αρκεί προς το παρόν γιατί θα αποφασίσουν τα ανεξάρτητα πειθαρχικά όργανα.

Η υπόθεσή του βρίσκεται στα χέρια του πειθαρχικού οργάνου της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIFA). Οποιαδήποτε σχόλια μπορεί να κάνω θα ακούγονται σαν πίεση. Είναι σε αναστολή από όλες τις λειτουργίες του, παντού. Δεν χρειάζεται να το κάνει δύο φορές».