Άιντραχτ: Ο Κολό Μουανί πιέζει για μεταγραφή στην Παρί

Ο Ραντάλ Κολό Μουανί απέχει από τις προπονήσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πιέζει το σύλλογο για μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Άιντραχτ: Ο Κολό Μουανί πιέζει για μεταγραφή στην Παρί

Ό,τι περνά από το χέρι του κάνει ο Ραντάλ Κολό Μουανί προκειμένου να αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αυτό το καλοκαίρι και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις των «αετών», με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για το αυριανό (31/8) παιχνίδι με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας στα πλέι - οφ του Conference League.

«Ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε για την απουσία του, είναι η επιθυμία του να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο, πριν τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου την Παρασκευή», ανέφερε ο γερμανικός σύλλογος για την υπόθεση, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κρέσε, τόνισε:

«Γνωρίζαμε έναν διαφορετικό Ραντάλ και ξέραμε τον αληθινό χαρακτήρα του. Συμβαίνουν πολλά γύρω του αυτή τη στιγμή που τον οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση, η οποία είναι λανθασμένη, όπως ξεκαθαρίσαμε στον ίδιο και το περιβάλλον του.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο για εμάς είναι ότι η συμπεριφορά αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τη δραστηριότητά μας στη μεταγραφική αγορά. Σε τελική ανάλυση, εμείς αποφασίζουμε».