Ανόρθωση: Θέλουν Σαμπό, αλλά εκείνος δεν πάει Τουρκία

Ενθουσιασμός επικρατεί στην Ανόρθωση μετά τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον όλοι επικεντρώνονται στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Παρασκευή (01/09). Ταυτόχρονα ο Αντόνιο Πριέτο συνεχίζει τον προγραμματισμό της ομάδας και ένα σημαντικό θέμα που χειρίζεται είναι αυτό του Έρικ Σαμπό, ο οποίος είναι εκτός πλάνων.

Ανόρθωση: Θέλουν Σαμπό, αλλά εκείνος δεν πάει Τουρκία

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουν βγει διάφορα δημοσιεύματα από Τουρκία μεριά που να στέλνουν τον Σλοβάκο μέσο στην τουρκική Τσορούμ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, όμως σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης, κάτι τέτοιο απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ναι μεν η Τσορούμ θέλει τον Σαμπό, όμως ο ίδιος εξέφρασε στους ανθρώπους της Ανόρθωσης ότι δεν θέλει να παίξει μπάλα ξανά στην Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα ο Σαμπό ήταν κοντά σε ομάδα Α’ Κατηγορίας της Τουρκίας που του πρόσφερε πολύ καλύτερες απολαβές από την τωρινή ομάδα που ενδιαφέρεται, αλλά και τότε είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην πάει στην Τουρκία.

Επομένως με τα υφιστάμενα δεδομένα ο Έρικ Σαμπό δύσκολα θα φύγει από την Ανόρθωση για να πάει στην ομάδα της Τουρκίας και για την ώρα παραμένει παίκτης της «Κυρίας».

Το μεταγραφικό παράθυρο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα κλείνει στις 31 Αυγούστου.