Ολυμπιακός: Φεύγει για Μπασάκσεχιρ ο Ουσεϊνού Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα θα παραχωρηθεί στην Μπασακσεχίρ από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε Τούρκος δημοσιογράφος και επιβεβαιώνονται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Φεύγει για Μπασάκσεχιρ ο Ουσεϊνού Μπα

Η Μπασακσεχίρ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ουσεϊνού Μπα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία και οι οποίες επιβεβαιώνονται και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου αμυντικού, χωρίς να διευκρίνιζε αν θα πρόκειται για δανεισμό ή πώληση.

Ο Μπα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2019, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 113 συμμετοχές και 1 γκολ, θα παραχωρηθεί τελικά με τη μορφή δανεισμού, καθώς το συμβόλαιό του δεν εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, παρότι ήταν αυτή η αρχική πληροφόρηση. Θυμίζουμε ότι πριν από τρία χρόνια είχε ανανεώσει έως το 2024, αλλά είχε γίνει νέα αναπροσαρμογή.

Δανεικός λοιπόν φεύγει ο Μπα από τον Πειραιά με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, με την Μπασάκσεχιρ να έχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.