Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Ράφα Μιρ απέρριψε τη Μονακό, γιατί θέλει Βαλένθια»!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σεβίλλη, ο Ράφα Μιρ που απασχολεί τον Ολυμπιακό, απέρριψε την προοπτική της Μονακό, επειδή προτεραιότητά του είναι η Βαλένθια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Ράφα Μιρ απέρριψε τη Μονακό, γιατί θέλει Βαλένθια»!

O Ράφα Μιρ είναι ένας από τους επιθετικούς που εξετάζει σοβαρά ο Αντόνιο Κορδόν για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, εξ αρχής γνώριζε ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, λόγω των προτεραιοτήτων που έχει θέσει ο Ισπανός επιθετικός της Σεβίλλης.

Είναι χαρακτηριστικά άλλωστε τα ρεπορτάζ που προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από την Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Ράφα Μιρ. Γνωρίζαμε ούτως ή άλλως ότι η Βαλένθια τον θέλει σαν τρελή, ενώ και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αποτελεί προτεραιότητα η μετακίνησή του στις «νυχτερίδες». Απλώς, φαίνεται προς το παρόν διστακτική η Σεβίλλη να τον παραχωρήσει στη Βαλένθια.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν υπάρχει η πληροφόρηση ότι και η Μονακό μπήκε στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του, αλλά ο Μιρ απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Πριγκιπάτο. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους Μονεγάσκους ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στη Βαλένθια.

Αν ισχύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ περί άρνησής του να πάει στη Μονακό λόγω Βαλένθια, τότε αντιλαμβάνεστε ότι οι πιθανότητες να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού έχουν εξανεμιστεί αισθητά.