Λουκάκου: Προπονείται με την Κ21 της Τσέλσι

Στα άκρα οι σχέσεις του Ρομέλου Λουκάκου με την Τσέλσι, η οποία τον έχει βάλει να προπονείται με την ομάδα κάτω των 21 χρόνων.

Λουκάκου: Προπονείται με την Κ21 της Τσέλσι

Με την ομάδα κάτω των 21 χρόνων της Τσέλσι προπονείται πλέον ο Ρομέλου Λουκάκου, αφού η ομάδα δεν τον υπολογίζει τη νέα σεζόν και περιμένει μία πρόταση για να τον παραχωρήσει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 30χρονος Βέλγος επιθετικός επέστρεψε στους «μπλε» αυτό το καλοκαίρι μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Ίντερ. Οι Λονδρέζοι ωστόσο δεν επιθυμούν να τον παραχωρήσουν για ακόμα μία σεζόν δανεικό, αλλά θέλουν να τον πουλήσουν.

Το ενδιαφέρον ωστόσο άλλων ομάδων για τον παίκτη δεν είναι μεγάλο και όπως σημειώνει η «Telegraph», ο παίκτης δεν έχει μιλήσει ακόμα με το νέο προπονητή Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενώ ο σύλλογος τον πιέζει να φέρει άμεσα μία πρόταση για να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα.

Για την απόκτηση του Λουκάκου ενδιαφέρον είχαν δείξει το προηγούμενο διάστημα τόσο η Ίντερ όσο και η Αλ Χιλάλ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, ενώ τελευταία το όνομα του παίκτη φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Γιουβέντους.