Μίλαν: Εκμεταλλεύεται τον επιπλέον χρόνο ο Πιόλι

Η Μίλαν προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα για την πρεμιέρα με την Μπολόνια, αλλά έχει ακόμα μερικές ημέρες προπόνησης. Καθώς το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (21/8), ο Στέφανο Πιόλι και οι παίκτες του έχουν λίγο περισσότερο χρόνο.

Μίλαν: Εκμεταλλεύεται τον επιπλέον χρόνο ο Πιόλι

Η Νάπολι και η Ίντερ, για παράδειγμα, θα ξεκινήσουν τις αντίστοιχες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σάββατο (19/8) και οι υπόλοιποι αντίπαλοι της Μίλαν θα παίξουν την Κυριακή (20/8). Οι «ροσονέρι», από την άλλη, θα παίξουν το βράδυ της Δευτέρας (21/8) και αυτό τους έδωσε μερικές μέρες παραπάνω για να προετοιμαστούν.

Θα γίνει προπόνηση σήμερα (Σάββατο) το πρωί, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, και πιθανότατα θα γίνει και αύριο. Βέβαια, ο Στέφανο Πιόλι δεν έχει παρουσιάσει κάτι καινούργιο τις τελευταίες μέρες, αντίθετα δουλεύει στις λεπτομέρειες του αγωνιστικού του πλάνου.

Η καθυστερημένη σέντρα θα γυρίσει βέβαια λίγο μπούμερανγκ για την Μίλαν, καθώς το Σάββατο θα παίξει με την Τορίνο για την δεύτερη αγωνιστική, έχοντας μόλις τρεις μέρες κανονικής προπόνησης (την Τρίτη θα δουλέψει στο γυμναστήριο).