Κέιν: «Ήρθα στην Μπάγερν για να βελτιωθώ»

Ο Χάρι Κέιν αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Κέιν: «Ήρθα στην Μπάγερν για να βελτιωθώ»

Χαρούμενος για την επιλογή του να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Χάρι Κέιν.

«Ήρθα εδώ για να βελτιωθώ, να νιώσω μια νέα πίεση στο να πρέπει να κερδίζω τίτλους κάθε χρόνο, να πηγαίνω μακριά στο Champions League και να πιέζω τον εαυτό μου σε αυτό το όριο.

Νομίζω ότι όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν Μονάχου, πρέπει να κερδίζεις, δεν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Εάν δεν αποδώσεις καλά, θα υπάρχουν ερωτηματικά για σένα. Κατάφερα να το χειριστώ αυτό σε όλη μου την καριέρα, είτε ήταν με την Τότεναμ είτε με την Αγγλία», είπε μιλώντας στο «Sky Sports» ο διεθνής Άγγλος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Είχα μια πολύ καλή προετοιμασία, πολλές προπονήσεις, πολλά παιχνίδια και τώρα αυτή την εβδομάδα αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ τη σεζόν. Κάθε πρώτο παιχνίδι μιας σεζόν πρωταθλήματος είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά της χρονιάς, γιατί είσαι τόσο έτοιμος να πας και θέλεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις».