Κέπα: «Μακάρι να μείνω στην Ρεάλ»

Στην  παρουσίασή του από την Ρεάλ ο Κέπα μίλησε για τον Κουρτουά και για την επιθυμία του να παραμείνει στη Μαδρίτη και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Τσέλσι

Κέπα: «Μακάρι να μείνω στην Ρεάλ»

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι Κέπα ως δανεικός από την Τσέλσι προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τιμπό Κουρτουά μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παρουσιάστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει και μετά τη λήξη του δανεισμού του.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τους προπονητές, την οικογένειά μου, τους εκπροσώπους μου και όλους όσοι φρόντισαν για να κάνουν δυνατή αυτή τη συμφωνία. Είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, είμαι έτοιμος να παίξω στην Ρεάλ. Είχα σημαντικές προτάσεις αλλά η απόφασή μου να έρθω στην Ρεάλ πάρθηκε γρήγορα. Σας διαβεβαιώνω πως είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους»

Για τους τραυματισμούς του Κουρτουά και του Μιλιτάο: «Έντερ και Τιμπό, σας στέλνω την αγάπη μου. Εύχομαι και στους δύο γρήγορη αποθεραπεία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για εσάς. Μίλησα με τον Κουρτουά, εύχομαι να είναι δυνατός και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα".

Για το αν έχει πρόβλημα με την πίεση σε ένα τέτοιο κλαμπ: «Πίεση στην Ρεάλ; Δεν είναι πρόβλημα για μένα, είμαι έτοιμος. Η Ρεάλ είναι ο βασιλιάς του Champions League, νομίζω πως συμφωνούμε όλοι με αυτή τη διαπίστωση. Μεγάλωσα βλέποντας τον Ίκερ Κασίγιας, ήταν ένα από τα είδωλά μου. Ελπίζω πως με τις εμφανίσεις μου η Ρεάλ θα με κρατήσει και μετά τη λήξη του δανεισμού μου".