Ρόδρι: «Μακάρι να σκοράρω και σε αυτόν τον τελικό»

Ο Ρόδρι μίλησε στη συνέντευξη της Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του UEFA Super Cup με την Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ρόδρι: «Μακάρι να σκοράρω και σε αυτόν τον τελικό»

Ο Ρόδρι ήταν ο σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League με την Ίντερ και το πρώτο που ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αγγλικής ομάδας για τον αυριανό (16/8) τελικό του Super Cup με την Σεβίλλη ήταν αν θα μπορέσει να το επαναλάβει.

«Σίγουρα κανείς δεν έχει απαιτήσεις από μένα να σκοράρω, αλλά θα ήθελα να ξανασυμβεί και γενικά τα γκολ βοηθούν κάθε παίκτη να ανεβάζει την απόδοσή του», είπε ο Ισπανός άσος στους δημοσιογράφους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ρόδρι ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει όλα τα τρόπαια, υπάρχει πίκρα για το χαμένο ματς με την Άρσεναλ στο Community Shield, αλλά «με την Μπέρνλι επανήλθαμε και ήρθαμε εδώ πεινασμένοι για να πάρουμε το τρόπαιο»

Θυμήθηκε επίσης ότι το πρώτο Κύπελλο που έχει πάρει ως ποδοσφαιριστής ήταν το Super Cup του 2018 με τη φανέλα της Ατλέτικο και «γι΄αυτό η διοργάνωση είναι ξεχωριστή για μένα».

«Πρόκειται για έναν τελικό και οι τελικοί αποτελούν μια ευκαιρία. Το ιδανικό θα ήταν να κατακτούσαμε πέντε ή έξι τίτλους μέσα σε μία σεζόν! Κάθε τελικός είναι σημαντικός. Πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναβάλουμε τη Σίτι στον ευρωπαϊκό χάρτη και αυτό ακριβώς είναι που θέλουμε να κάνουμε»