Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χαλάει» η μεταγραφή του Μαγκουάιρ στη Γουέστ Χαμ

«Κόλλησε» η μετακίνηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γουέστ Χαμ, η οποία έχει ξεκινήσει να αναζητά άλλες λύσεις για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χαλάει» η μεταγραφή του Μαγκουάιρ στη Γουέστ Χαμ

Προς «ναυάγιο» οδηγείται η μεταγραφή του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γουέστ Χαμ.

Τι κι αν οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία για το κόστος της μετακίνησης του παίκτη, αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών, εν τούτοις ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν τα έχει βρει με τους «κόκκινους διαβόλους» για το ποσό της αποζημίωσής του και τα «σφυριά» δεν είναι διατεθειμένα να περιμένουν.

Από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League την περασμένη αγωνιστική περίοδο που της χάρισε τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν, αυτόματα αυξήθηκε και ο μισθός του Άγγλου στόπερ με βάση έναν όρο στο συμβόλαιό του.

Στη Γουέστ Χαμ ωστόσο θα αμείβεται με λιγότερα χρήματα και πριν αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» αξιώνει πλέον το ποσό των επτά εκατομμυρίων λιρών.

Από τις συζητήσεις της Γιουνάιτεντ με τον Μαγκουάιρ ακόμα δεν έχει βρεθεί μία λύση για να φύγει ο παίκτης από το «Ολντ Τράφορντ» και αυτή η καθυστέρηση προκάλεσε επιπλοκές στη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ.

Ήδη ο σύλλογος του Λονδίνου έχει ξεκινήσει να αναζητά άλλες λύσεις για την ενίσχυση της αμυντική του γραμμής, αν και φαίνεται να υπάρχει ακόμα ένα «παράθυρο» για τη μετακίνηση του Μαγκουάιρ στη Γουέστ Χαμ αν μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Άγγλου στόπερ στη Γιουνάιτεντ.