Μέσι: Η μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι γίνεται σειρά

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα αποτελέσει σειρά στο Apple TV+.

Μέσι: Η μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι γίνεται σειρά

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα αποτελέσει το θέμα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Apple TV+.

Ο 36χρονος Αργεντινός μετακόμισε στο Major League Soccer νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αφού άφησε πίσω του έπειτα από δύο χρόνια την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μέσι ξεκίνησε εξαιρετικά επιτυχημένα τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, βοηθώντας την Ίντερ Μαϊάμι να φτάσει στα ημιτελικά του Leagues Cup, σημειώνοντας οκτώ γκολ και μια ασίστ στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Η πρόσφατα ανακοινωθείσα σειρά υπόσχεται «πρωτοφανή πρόσβαση» για να μεταφέρει τους θεατές στα παρασκήνια της άφιξης του Μέσι στο Μαϊάμι.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που έρχομαι στο Μαϊάμι και που θα ενταχθώ σε μια τόσο εκπληκτική ομάδα ανθρώπων και οργανισμού», δήλωσε ο Μέσι.

«Έρχομαι με την επιθυμία να αγωνιστώ, να κερδίσω και να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Πιστεύω επίσης ότι θα διασκεδάσουμε πραγματικά, θα περάσουμε καλά και ότι θα συμβούν πολύ ξεχωριστά πράγματα».

Η προς το παρόν άτιτλη σειρά είναι παραγωγή της Smuggler Entertainment για την Apple και παραγωγή σε συνεργασία με το Major League Soccer.

Η Apple είναι ο επίσημος συνεργάτης μετάδοσης της Major League Soccer, με την εταιρεία τεχνολογίας να δεσμεύεται για τουλάχιστον 2,5 δισ. δολάρια για την επόμενη δεκαετία τον περασμένο Ιούνιο.

Μάλιστα, προσέφεραν στον Μέσι μερίδιο από τα έσοδα που θα προκύψουν από τους νέους συνδρομητές μετά την μετακίνησή του.

Ο Μέσι θα αγωνιστεί την επόμενη φορά στο Leagues Cup εναντίον της Φιλαδέλφεια Γιούνιον τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/8).