Μίλαν: Επιμένει για στόπερ ο Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι απαίτησε από την Μίλαν να αποκτήσει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό πριν από το τέλος της σεζόν, επειδή αισθάνεται ότι του λείπουν παίκτες σε αυτόν τον τομέα του γηπέδου.

Μίλαν: Επιμένει για στόπερ ο Πιόλι

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο Στέφανο Πιόλι δεν είναι ευχαριστημένος με τις περιορισμένες επιλογές που έχει σε αυτόν τον τομέα του γηπέδου.

Ο Φικάγιο Τομόρι και ο Μαλίκ Τιαό φαίνεται να είναι το αγαπημένο του ζευγάρι αυτή τη στιγμή, αλλά από την άλλη ο Πιερ Καλούλου χρησιμοποιήθηκε συχνά στο δεξί άκρο της άμυνας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και η φυσική κατάσταση του Σιμόν Κχιάερ είναι συνήθως αμφίβολη.

Υπήρξαν εισηγήσεις ότι ο νεαρός Νταβίντε Μπαρτεσάγκι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός αυτή τη σεζόν για περισσότερο βάθος, αλλά ο Πιόλι θα προτιμούσε μάλλον να έρθει μια πραγματική μεταγραφή.

Οι πόροι αρχίζουν να εξαντλούνται και η Μίλαν εξακολουθεί να θέλει έναν εφεδρικό αριστερό μπακ, έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πιόλι θα μπορούσε να μείνει απογοητευμένος σε τουλάχιστον μία θέση.