UEFA Super Cup: Χωρίς Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι στην Ελλάδα

Χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε θα ταξιδέψει η Μάντσεστερ Σϊτι στην Ελλάδα, όπου την Τετάρτη (16/8) θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλη, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

UEFA Super Cup: Χωρίς Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι στην Ελλάδα

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (14/8), ο Βέλγος μέσος τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα στο Φάληρο, λόγω του τραυματισμού του στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της νέας σεζόν, με αντίπαλο την Μπέρνλι. Ο 32χρονος αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης της Παρασκευής (11/8) στο «Τερφ Μουρ», όπου οι πολίτες επικράτησαν με 3-0. Τραυματίες είναι επίσης και οι Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Ντίας.

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, επιβεβαίωσε μετά τον αγώνα ότι πρόκειται για επανεμφάνιση του τραυματισμού που είχε υποστεί ο Ντε Μπρόινε στη διάρκεια του τελικού του Champions League με την Ίντερ, λέγοντας: «Είναι ο οπίσθιος μηριαίος ξανά, ίδια θέση. Δεν ξέρω (πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης), αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά θα είναι μερικές εβδομάδες».

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την Αθήνα, οι οποίοι είναι οι εξής:

Κάιλ Γουόκερ, Κάλβιν Φίλιπς, Τζον Στόουνς, Νέιθαν Ακέ, Ματέο Κόβατσιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζακ Γκρίλις, Αϊμερίκ Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Στέφαν Ορτέγκα Μορένο, Χουλιάν Άλβαρες, Σέρχιο Γκόμεζ, Γιόσκο Γκβάρντιολ, Μανουέλ Ακάντζι, Έντερσον, Μάξιμο Περόνε, Σκοτ Κάρσον, Φιλ Φόντεν, Όσκαρ Μπομπ, Κόουλ Πάλμερ, Ρίκο Λιούις, Τζέιμς ΜακΑτι.