«Βράζει» ο Τσάβι με τη διαιτησία, η απάντηση του Μπορδαλάς

Έξαλλος ήταν ο Τσάβι μετά το 0-0 της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε για έλλειψη σεβασμού μίλησε ο Χοσέ Μπορδαλάς.

«Βράζει» ο Τσάβι με τη διαιτησία, η απάντηση του Μπορδαλάς

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε στην πρεμιέρα της στο ισπανικό πρωτάθλημα και ο Τσάβι μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης, αφού η ομάδα του ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δύο αποβολές.

«Είπα στον διαιτητή ότι επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι της Χετάφε και γι' αυτό με απέβαλε. Η αποβολή μου δεν έχει σημασία, αλλά έχει σημασία το τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζαμε να κερδίσουμε και ήταν κρίμα που δεν νικήσαμε. Η ευθύνη γι' αυτό είναι του διαιτητή», είπε ο Τσάβι.

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί είναι μία ξεκάθαρη αδικία. Αν αυτό είναι το προϊόν της La Liga είναι απόλυτη ντροπή, είμαι πολύ θυμωμένος», σχολίασε ο τεχνικός της «Μπάρτσα» που τόνισε ακόμα πως η Χετάφε ροκάνιζε το χρόνο.

Στις δηλώσεις του Τσάβι απάντησε ο Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε: «Είναι απόψεις. Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου τα έχει αυτά τα πράγματα. Μία μικρή ομάδα μπορεί να πάρει έναν βαθμό από τη Μπαρτσλεόνα. Δεν συμμερίζομαι όσα λέει και είναι ένας τρόπος να δικαιολογηθεί. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να δικαιολογήσω μία ήττα ή μία ισοπαλία με αυτόν τον τρόπο. Είναι έλλειψη σεβασμού», τόνισε ο κόουτς της Χετάφε.