Γκενκ: Νίκη με αυτογκόλ πριν από τον Ολυμπιακό

Η Γκενκ νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Σερκλ Μπριζ με αυτογκόλ του Βάρλεσον πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής ο Τρεσόρ

Γκενκ: Νίκη με αυτογκόλ πριν από τον Ολυμπιακό

Επιστροφή στις νίκες για την Γκενκ μετά από τις αποτυχίες της με Σερβέτ, Έουπεν και Ολυμπιακό.

Η βελγική ομάδα λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Europa League επικράτησε εκτός έδρας της Σερκλ Μπριζ με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Η νίκη για την Γκενκ που δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους ήλθε με ένα αυτογκόλ του Βάρλεσον στο 72' από προσπάθεια του Μπαά που μόλις είχε περάσει στο ματς. Στις καθυστερήσεις δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων αλλά με απόφαση του VAR ο διαιτητής ανακάλεσε και η Γκενκ πήρε το τρίποντο.

Ο Βάουτερ Βράνκεν άφησε εκτός αποστολής τον Μάικ Τρεσόρ που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Στον πάγκο έμεινε και ο βασικός φορ Αροκοντάρε που μπήκε αλλαγή στο 84' στη θέση του βασικού Σορ. Στον πάγκο και ο στόπερ ΜακΚένζι που ήταν βασικός στο Φάληρο.

H ενδεκάδα της Γκενκ: Βάντερβουρντ, Μουνιόθ, Σαντίκ, Κουέστα, Καγιέμπε, Κουατάρα, Χροσόφσκι, Έλ Χαντζ (69' Μπαά), Πέιντσιλ (90' Πρεσιάδο), Ελ Χανούς, Σορ (84' Αροκοντάρε)