Μπρεστ - Λανς 3-2: Με το μυαλό στο... σεντόνι!

Η Λανς που επέστρεψε φέτος ύστερα από 20 χρόνια στο Champions League (2η θέση πέρσι στο Σαμπιονά) ηττήθηκε 3-2 από τη Μπρεστ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με 0-2 είχε προηγηθεί η ομάδα από τον γαλλικό βορρά που έμεινε με δέκα και το πλήρωσε. Σκόραρε και ο Κέβιν Λαλά

Μπρεστ - Λανς 3-2: Με το μυαλό στο... σεντόνι!

Με το... αριστερό και το μυαλό στο Champions League ξεκίνησε τη σεζόν η Λανς. Η ομάδα από τον γαλλικό βορρά προηγήθηκε 2-0 επί της Μπρεστ εκτός έδρας αλλά γνώρισε ήττα «σοκ» στην πρεμιέρα της Ligue 1.

Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι και το πλήρωσαν ακριβά ενώ ανάμεσα στους σκόρερ των γηπεδούχων είναι και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κέβιν Λαλά.

Η Λανς άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Σότοκα ενώ στο 22' διπλασίασε τα τέρματα της ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και τελείωμα του Μασάδο. Με πέναλτι του Καστίγιο στο 45' οι γηπεδούχοι έμειναν «ζωντανοί» και στο β' μέρος έκαναν το θαύμα.

Συγκεκριμένα, ο Λαλά ισοφάρισε στο 56' και στο 82' η αποβολή του Τόμασον άλλαξε τελείως τις συνθήκες. Την ολική ανατροπή υπέγραψε ο Καστίγιο στο 87' με δεύτερο πέναλτι.