Μίλαν: Ακόμη πέντε στην πόρτα της εξόδου

Η Μίλαν αρχίζει να πετυχαίνει τον στόχο της να απαλλαγεί από ορισμένους ανεπιθύμητους παίκτες της ομάδας, αλλά έχει διανύσει μόνο ένα μέρος της διαδικασίας.

Μίλαν: Ακόμη πέντε στην πόρτα της εξόδου

Η σημερινή έκδοση της Corriere dello Sport (13/8) γράφει ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν είναι πλέον στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι και του συλλόγου. Μετά τις αποχωρήσεις των Ρέμπις, Μεσίας και την επικείμενη του Ντε Κετελαίρ, οι εργασίες συνεχίζονται για να βρεθούν νέες ομάδες για άλλους παίκτες.

Η πιο επείγουσα είναι η περίπτωση του Φοντέ Μπάλο-Τουρέ. Η αποχώρηση του Σενεγαλέζου αμυντικού - ο οποίος έμεινε εκτός από την περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και από όλα τα φιλικά της φετινής προετοιμασίας - θα έφερνε τότε τους ροσονέρι να αναζητήσουν νέο αντικαταστάτη του Τεό Ερναντέζ. Το όνομα του Ρικάρντο Καλαφιόρι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Άλλοι παίκτες που περιμένουν νέα στέγη είναι ο Ματία Καλντάρα, ο Μάρκο Λάζετιτς και ο Γιασίν Αντλί. Ο Λορέντζο Κολόμπο θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα ως ο αντικαταστάτης του Ολιβιέ Ζιρού, αλλά υπάρχουν πολλές αιτήσεις δανεισμού και μπορεί να ελκύει μια νέα θητεία στη Serie A.