Μπάγερν-Λειψία 0-3: Την… χόρεψε ο Ντάνι Όλμο

Εντυπωσιακή η Λειψία διέλυσε με σκορ 3-0 τη Μπάγερν και κατέκτησε το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της. Χατ τρικ ο Ντάνι Όλμο στο ματς που έκανε ντεμπούτο ο Κέιν.

Μπάγερν-Λειψία 0-3: Την… χόρεψε ο Ντάνι Όλμο

Το πρώτο γερμανικό Σούπερ Καπ της ιστορίας της κατέκτησε η Λειψία που επικράτησε στην Allianz Arena της Μπάγερν με σκορ 3-0. Στο παιχνίδι που ο Χάρι Κέιν έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Βαυαρών ο Ντάνι Όλμο ήταν αυτός που του έκλεψε τη δόξα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε πραγματικό ρεστιάλ πετυχαίνοντας χατ τρικ και οδηγώντας τη Λειψία στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η Λειψία φρόντισε από πολύ νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ντάνι Όλμο να ανοίγει το σκορ στο 3'. Η Μπάγερν φάνηκε να σοκάρεται από το γρήγορο γκολ, ενώ η αντίπαλος της έδειχνε διάθεση να κάνει το τέλειο ματς. Στο 44' ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς… χορεύοντας τους αντιπάλους του.

Στην επανάληψη η Μπάγερν προχώρησε σε αλλαγές και μπήκε στο γήπεδο δυνατά με σκοπό να τα φέρει… τούμπα. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Χάρι Κέιν εν μέσω αποθέωσης, αλλά ο Ντάνι Όλμο είχε κι άλλο γκολ. Στο 68' ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας χατ τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Παβάρ (46' Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (46' Κιμ), Ντέιβις, Κίμιχ (78' Γκορέτσκα), Λάιμερ (46' Κομάν), Σανέ, Μουζιάλα, Γκνάμπρι, Τελ (63' Κέιν)

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Χένριχς (84' Κλόστερμαν), Σιμακάν, Ορμπάν, Ράουμ, Σλάγκερ, Καμπλ, Σίμονς (78' Φόρσμπεργκ), Όλμο (78' Καρβαλιο), Βέρνερ (64' Πόουλσεν), Οπεντά