Μίλαν: Η κατάσταση με τον Οριγκί μπλοκάρει την απόκτηση νέου επιθετικού

Το επιθετικό τμήμα της Μίλαν μπορεί να υποστεί περαιτέρω αλλαγές στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου, αλλά πολλά εξαρτώνται από την τύχη του Ντίβοκ Οριγκί.

Μίλαν: Η κατάσταση με τον Οριγκί μπλοκάρει την απόκτηση νέου επιθετικού

Όπως γράφει το Σάββατο (12/8) η Tuttosport, η Μίλαν θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντίβοκ Οριγκί πριν σκεφτεί να υπογράψει άλλον επιθετικό, επειδή ο Βέλγος δεν θεωρείται μέρος των σχεδίων του Στέφανο Πιόλι και έμεινε εκτός του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Ο Οριγκί ήρθε πέρυσι με ελεύθερη μεταγραφή από την Premier League με την μεγάλη ευκαιρία να αναλάβει την κληρονομιά του Ολιβιέ Ζιρού, αλλά σκόραρε μόλις δύο φορές και ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών.

Τα 4 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν που παίρνει - λαμβάνοντας υπόψη την περσινή του απόδοση - απομακρύνουν πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες. Οι μόνες δειλές προτάσεις ήρθαν από την Γουέστ Χαμ και κάποιους συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

Μέχρι να αποχωρήσει ο Οριγκί, οι Ροσονέρι δεν θα μπορούν να κινηθούν προς άλλους στόχους που έχουν για τον ρόλο του σέντερ φορ και στην εξίσωση περιλαμβάνεται και ο Λορέντζο Κολόμπο.

Σε περίπτωση που η Μίλαν καταφέρει να πουλήσει τον Οριγκί και αποφασίσει επίσης να στείλει τον Κολόμπο δανεικό για άλλη μια σεζόν, η διοίκηση θα κινηθεί συγκεκριμένα προς την κατεύθυνση ενός νέου επιθετικού.

Αυτή τη στιγμή ο αντικαταστάτης του Ολιβιέ Ζιρού είναι ο Νόα Οκαφόρ, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και ως επιθετικός, αλλά με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γάλλο.

Η Μίλαν αναζητά έναν νεαρό επιθετικό που θα είναι περισσότερο παραδοσιακό Νο 9 για να αναπτυχθεί πίσω από τον Ζιρού, ενώ θέλει και έναν κεντρικό αμυντικό - Ιταλό αν είναι δυνατόν για λόγους λίστας - για να συμπληρώσει την ενδεκάδα.