Ανάβει «φωτιές» ο Μίτσελ στη Ρεάλ (pic)

Ο παλιός άσος των Μαδριλένων και κόουτς του Ολυμπιακού έδωσε τροφή σε σενάρια με αινιγματικό ποστ που ανέβασε την Τετάρτη (10/10) στο διαδίκτυο.

Ανάβει «φωτιές» ο Μίτσελ στη Ρεάλ (pic)

Παρότι άπαντες «έσταζαν μέλι» γι' αυτόν και η ομάδα προερχόταν από την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Champions League, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτέλεσε αίφνης παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος Μαΐου. Τη θέση του πήρε λίγες ημέρες αργότερα ο Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος μάλιστα άφησε στα «κρύα του λουτρού» την εθνική Ισπανίας λίγες μέρες πριν από το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Όμως το κακό ξεκίνημα των «μερένχες» στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει προκαλέσει αμφισβήτηση και γκρίνια γύρω από το όνομα του Λοπετέγκι, ο οποίος βλέπει την καρέκλα του να... τρίζει πρόωρα. Στο πλαίσιο αυτό, το αινιγματικό ποστ του Μίτσελ στο διαδίκτυο την Τετάρτη (10/10) ήρθε να ανάψει «φωτιές» στις τάξεις της Ρεάλ, δίνοντας εύλογα τροφή σε σενάρια σχετικά με πιθανή επιστροφή του παλιού τεχνικού του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη για το πόστο του προπονητή!

Στην επίμαχη ανάρτηση ο πρώην άσος της Ρεάλ έχει ποστάρει μια φωτογραφία του από παλαιότερη συνέντευξη Τύπου της ομάδας, αναφέροντας στο σχόλιο: «Περνάει ο καιρός, ε; Αξίζει όμως τον κόπο!».

Δείτε το ποστ του Μίτσελ: