Ποστέκογλου: «Ο Κέιν παραμένει αφοσιωμένος»

Ο Χάρι Κέιν έβαλε τέσσερα γκολ με την Τότεναμ κόντρα στην Σαχτάρ με την Μπάγερν να τον περιμένει και τον Άγγελο Ποστέκογλου να... αναμένει. 

Ποστέκογλου: «Ο Κέιν παραμένει αφοσιωμένος»

Την ώρα που η πιθανή μεταγραφή του στην Μπάγερν αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς των Βαυαρών και την Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν συνέχισε να σκοράρει με την αγγλική ομάδα, βάζοντας τέσσερα γκολ στο φιλικό 5-1 με την Σαχτάρ.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Άγγελος Ποστέκογλου δεν πήρε θέση για τη μεταγραφική υπόθεση και μίλησε για τον Χάρι Κέιν ως δικό του παίκτη:

«Σίγουρα, εγώ δεν θα μιλούσα για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Αλλά δεν βρίσκομαι στην Μπάγερν, οπότε μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Κέιν, είναι ένας φανταστικός επιθετικός ένας από τους καλύτερος στον κόσμο. Νομίζω ότι και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μας τον βοηθάει. Λατρεύει να σκοράρει, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό βοήθησε τον Κέιν.

Δεν ξέρω τι σημαίνουν οι διορίες. Μία μόνο διορία ξέρω, αυτή που έρχεται όταν λήξει η μεταγραφική περίοδος. Πέρα από αυτό, είμαι ανοιχτός στον διάλογο με τον Χάρι και τον σύλλογο. Τους έχω μεταφέρει ότι αν αλλάξει κάτι να με ενημερώσουν. Δεν χρειάζεται να ξέρω τις λεπτομέρειες. Απλώς θέλω να φτιάξω σωστά την ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω. Δεν έχουμε τον χρόνο για αυτό. Δουλεύω με ό,τι διαθέτω. Ο Κέιν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα».