Ο Μπίσκαν παράτησε την Ανόρθωση για την κροατική Ριέκα!

Παρότι ο Ίγκορ Μπίσκαν είχε ανακοινωθεί επίσημα προ ημερών από την κυπριακή ομάδα, τελικά την... παράτησε για την κροατική Ριέκα, όπου όμως δεν τον θέλουν οι οπαδοί!

Ο Μπίσκαν παράτησε την Ανόρθωση για την κροατική Ριέκα!

Στα «κρύα του λουτρού» άφησε την Ανόρθωση ο Ίγκορ Μπίσκαν, ο οποίος παρότι είχε ανακοινωθεί προ λίγων ημερών από την κυπριακή ομάδα, εντούτοις την άφησε για τα... μάτια της Ριέκα! Ο κροατικός σύλλογος γνωστοποίησε με τη σειρά του την πρόσληψη του 40χρονου Κροάτη πρώην άσου της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού, ο οποίος δήλωσε... ντροπιασμένος για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η υπόθεσή του σε κυπριακό ραδιόφωνο:

«Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, στον κόσμο, σε όλους, στη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω. Θέλω να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Ανδρέα Παντελή γιατί έκανε τα πάντα για να έρθω στην ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής. Ήθελα να έρθω, όμως άλλαξα άποψη. Ζητάω συγγνώμη, καταλαβαίνω ότι μπερδεύω την κατάσταση.

Νιώθω ντροπή, ζητάω συγγνώμη από όλους. Ο μόνος λόγος που δεν έρχομαι είναι η οικογένειά μου. Η οικογένεια μου προτιμά να μείνει στην Κροατία. Από τη μέρα που έφυγα από την Ολίμπια, μείναμε λίγους μήνες χωρίς δουλειά, είχα την πρόταση από την Ανόρθωση, επέλεξα να έρθω, όμως προέκυψε μια πρόταση από την Ριέκα, είναι στην χώρα μου και θα συνεχίσω εκεί».

Βεβαίως η νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα δεν ξεκινάει ιδανικά, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί της Ριέκα δεν ξεχνούν τη θητεία του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γεγονός που τον καθιστά ανεπιθύμητο στις τάξεις τους. Χαρακτηριστικό το μήνυμα των οπαδών στα social media: «Ποτέ μην ξεχνάς, ποτέ μην συγχωρείς. Ίγκορ, φύγε».