Μίλαν: Η επίθεση των... 70 γκολ

Η Μίλαν έχει προβεί σε οκτώ προσθήκες αυτό το καλοκαίρι και οι τρεις από αυτές αφορούν την επίθεση. Ρίχνοντας μια ματιά στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι, η έμφαση στην επίθεση είναι ξεκάθαρη.

Μίλαν: Η επίθεση των... 70 γκολ

Όπως τονίζει η σημερινή έκδοση της Corriere Dello Sport, η Μίλαν έχει κάνει ξεκάθαρα επενδύσεις για την επίθεση. Συνδυάζοντας τα γκολ των επιθετικών μεταγραφών και των επιθετικών της Μίλαν την περασμένη σεζόν, έχουμε συνολικά 70 γκολ.

Ο Ολιβιέ Ζιρού σημείωσε 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, ενώ ο Ραφαέλ Λεάο βρήκε δίχτυα 16 φορές. Ο Σάμουελ Τσουκουέζε, ο οποίος θα συναντήσει αύριο για πρώτη φορά τους συμπαίκτες του, σημείωσε 13 γκολ με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Νόα Οκαφόρ σημείωσε 10 γκολ για την Σάλτσμπουργκ και ο Τιχάνι Ρέιντερς, αν και τεχνικά είναι μέσος, σημείωσε 7 γκολ για την AZ Άλκμααρ. Τέλος, έχουμε την επιστροφή του Λορέντζο Κολόμπο, ο οποίος σημείωσε 6 γκολ για τη Λέτσε.

Η Μίλαν δυσκολευόταν να βρει δίχτυα την περασμένη σεζόν και είναι σαφές ότι η διοίκηση έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση του επιθετικού τμήματος αυτό το καλοκαίρι. Ο Στέφανο Πιόλι σίγουρα θα έχει περισσότερες λύσεις τακτικής για την επόμενη σεζόν, ακόμα και εκτός πάγκου που ήταν ένα από τα βασικά ελαττώματα της περασμένης σεζόν.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ πέτυχε μόνο ένα γκολ με την Τσέλσι την περασμένη σεζόν (δεν συμπεριλήφθηκε στα 70 γκολ), αλλά είναι σαφές ότι θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στην επίθεση για τη Μίλαν.