Ο Ζαρντίμ έφυγε, ο Ανρί έρχεται

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μονακό.

Ο Ζαρντίμ έφυγε, ο Ανρί έρχεται

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου η Μονακό είναι έτοιμη για να επισημοποιήσει το «διαζύγιο» της με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η γαλλική ομάδα έχει κερδίσει μόνο ένα από τα εννέα πρώτα παιχνίδια στην Ligue 1 (την 1η αγωνιστική, στις 11 Αυγούστου, 3-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ναντ) και περιορίζεται στην 18η θέση με μόλις έξι βαθμούς, ενώ έχει χάσει και τα δύο της παιχνίδια στο Champions League.

Μάλιστα έχει γίνει γνωστό και το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη του Πορτογάλου, με τον Τιερί Ανρί να βρίσκεται «προ των πυλών» της ομάδας που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά (αγωνίστηκε σε αυτή από το 1994 μέχρι το 1999).

Πάντως ο Ζαρντίμ δεν φαίνεται πως θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα για να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, καθώς το όνομα του φιγουράρει στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως υποψήφιου αντικαταστάτη του συμπατριώτη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Την Τετάρτη (10/10) θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στη Μονακό και τον Ζαρντίμ, το οποίο αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις.