Marca: «Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να φύγει»!

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει πως ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Ενρίκε θέλει να αποχωρήσει έναν μήνα μετά την πρόσληψή του λόγω Εμπαπέ

Marca: «Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να φύγει»!

Μόνο… ρόδινα δεν είναι τα πράγματα στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τα όσα έγιναν με πρωταγωνιστές τους Κιλιάν Εμπαπέ και Λουίς Κάμπος σε σημείο που να έχουν φέρει στο… αμήν τον Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο Ισπανός τεχνικός είναι έξαλλος με τις αποφάσεις της διοίκησης, καθώς δεν μπορεί να δουλέψει με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί πείστηκε πως ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, με αποτέλεσμα να τον θέσει εκτός ομάδας και να του βάζει πωλητήριο, προκειμένου να μην τον χάσει αφιλοκερδώς.

Μία απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ήθελε να τον έχει κανονικά στα πλάνα, καθώς θεωρεί πως είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για τα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Κελαϊφί δεν έδωσε σημασία στις προτιμήσεις του προπονητή, κάνοντας τη δική του επιθυμία, πραγματικότητα!

Το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ με την αποπομπή του Λουίς Κάμπος από τη θέση του αθλητικού διευθυντή μια και η διοίκηση του χρέωσε την αποτυχία της υπόθεσης Εμπαπέ.

Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει τον Ισπανό τεχνικό να σκέφτεται ήδη τη φυγή του από τον σύλλογο. Και αυτό γιατί δεν θα έχει ούτε τον Λουίς Κάμπος (ο οποίος τον έφερε στους Παριζιάνους), αλλά ούτε και τον Εμπαπέ, καθώς η διοίκηση έχει άλλες βλέψεις για την περίπτωσή του.

Μένει να φανεί αν κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα, με το ρεπορτάζ της Marca να καταλήγει πως ο Ενρίκε βλέπει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο τα πράγματα και θέλει να δουλεύει με τους δικούς του όρους, κάτι που μπορεί να φέρει και την αποχώρησή του, σε περίπτωση που δεν αλλάξει το κλίμα.