Λίβερπουλ: Νέος αρχηγός ο Φαν Ντάικ - Υπαρχηγός ο Τρεντ (vid)

Νέος αρχηγός της Λίβερπουλ είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά την αποχώρηση του Χέντερσον. Υπαρχηγός ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Λίβερπουλ: Νέος αρχηγός ο Φαν Ντάικ - Υπαρχηγός ο Τρεντ (vid)

Με τις αποχωρήσεις των Τζόρνταν Χέντερσον που έφυγε για την Αλ Ετιφάκ και Τζέιμς Μίλνερ για την Μπράιτον, καθήκοντα αρχηγού για τους «κόκκινους» αναλαμβάνει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να παίρνει τη θέση του υπαρχηγού.

O Oλλανδός στόπερ που αποτελεί πραγματική σημαία της Λίβερπουλ την τελευταία πενταετία, δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος για το γεγονός πως θα είναι αρχηγός τόσο στο σύλλογο όσο και στην εθνική του ομάδα:

«Είναι μια πραγματικά περήφανη μέρα για μένα, για τη γυναίκα μου, για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα και δεν μπορώ να το περιγράψω σε αυτό το σημείο. Αλλά είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά, πολύ περήφανος. Προφανώς είμαι αρχηγός της Ολλανδίας, ήταν ήδη μια τεράστια τιμή, μια περήφανη στιγμή επίσης. Αλλά και το να είσαι αρχηγός της Λίβερπουλ είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε αυτό το σημείο. Είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και ό,τι μπορώ για να κάνω όλους περήφανους και χαρούμενους με εμένα και την ποδοσφαιρική ομάδα».

Ο Τρεντ που θα αναλάβει χρέη υπαρχηγού, είναι «γέννημα-θρέμμα» της Λίβερπουλ την οποία υπηρετεί σε όλα τα κλιμάκια από το 2004.