Περίμεναν τον Χάμες στο γήπεδο, τον είδαν σε video

Οι οπαδοί της Σάο Πάουλο περίμεναν στο Μορούμπι τον Χάμες Ροντρίγκες για το ματς με την Μπαΐα, αλλά εμφανίστηκε μόνο στα matrix. 

Περίμεναν τον Χάμες στο γήπεδο, τον είδαν σε video

Πολύς κόσμος της Σάο Πάουλο πήγε στο Μορούμπι όπου διεξάγεται ο αγώνας με την Μπαΐα για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με την προσδοκία ότι θα είναι εκεί ο Χάμες Ροντρίγκες για την παρουσίασή του από το κλαμπ μετά την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ωστόσο ήταν στην πατρίδα του και όπως είπε παρακολούθησε τον αγώνα από το σπίτι του στο Μεντεγίν, αλλά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης προβλήθηκε ένα video χαιρετισμός του προς τον κόσμο της ομάδας που ήταν ενθουσιασμένος και πανηγύρισε έξαλλα. Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι ήταν «το πρώτο λάθος του Χάμες στη νέα καριέρα του»!

Ο Χάμες θα μεταβεί τις επόμενες μέρες για μόνιμη εγκατάσταση στην Βραζιλία και για να αρχίσει προπονήσεις επιδιώκοντας να βρει γρήγορα τον καλό εαυτό του. Η Βραζιλία είναι η δέκατη διαφορετική χώρα στην οποία θα αγωνιστεί στη διάρκεια της καριέρας του!