Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Τα έχουμε βρει με Ζινκερνάγκελ, θέλει Ελλάδα ο Σιώπης»

Ο πρόεδρος της Τραμπ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν ξεκαθάρισε πως ο Μανώλης Σιώπης θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και πως υπάρχει συμφωνία με τον Ζινκερνάγκελ

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Τα έχουμε βρει με Ζινκερνάγκελ, θέλει Ελλάδα ο Σιώπης»

Συνέντευξη με αρκετό… ζουμί παραχώρησε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ. Ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν υποστήριξε πως ο Μανώλης Σιώπης έχει κάνει αίτημα στην ομάδα για να αποχωρήσει με σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Και μένει να φανεί εάν ο έμπειρος χαφ επιστρέψει στα μέρη μας, για ποια ομάδα θα αγωνιστεί.

Την ίδια ώρα, υποστήριξε πως υπάρχει συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ανάψει το «πράσινο φως».

«Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για ανανέωση. Κάναμε την προσφορά μας γιατί ήμασταν υπέρ της παραμονής του. Μιλάμε και με τον Μπακασέτα. Ο Σιώπης έκανε αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους.

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είχε ένα μικρό παιδί εκεί, έκανε αίτημα να επιστρέψει στη χώρα του. Έχει απαίτηση να πάει στην Ελλάδα, όχι γιατί δεν του αρέσουν τα λεφτά από την Τραμπζονσπόρ, αλλά γιατί θέλει να φύγει από την Τουρκία», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον Ζινκερνάγκελ, λέγοντας πως η ομάδα τα έχει βρει με τον παίκτη και απομένει η συμφωνία με τον Ολυμπιακό:

«Συμφωνήσαμε με τον Ζινκερνάγκελ. Εάν εγκρίνει ο Ολυμπιακό, θα τον φέρουμε στην Τραπεζούντα την επόμενη εβδομάδα. Επειδή ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, κάναμε μια πρώτη προσφορά και περιμένουμε απάντηση».