Αλ Αχλί: Ανακοίνωσε τον Μαχρέζ

Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Αλ Αχλί: Ανακοίνωσε τον Μαχρέζ

Στη Σαουδική Αραβία θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ριγιάντ Μαχρέζ, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την Αλ Αχλί.

Ύστερα από πέντε χρόνια ο Αλγερινός διεθνής αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Σίτι και την Premier League ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Μαχρέζ μέτρησε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τρία League Cup, ένα Community Shield και ένα Champions League.

Η σπουδαία θητεία του Ριγιάντ Μαχρέζ στον λαμπερό κόσμο της Premier League έλαβε κι επίσημα τέλος και μια νέα αρχίζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αλγερινός σταρ αποχαιρέτισε τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από πέντε χρόνια και αποτελεί και τυπικά παίκτη της Αλ Αχλί, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2027 που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 34 εκατομμυρίων ευρώ!

Έτσι η Αλ Αχλί πρόσθεσε οριστικά το δεύτερο από τα τρία κομμάτια της τρομερής επιθετικής της τριπλέτας μετά την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο και με αυτή του Άλαν Σεν Μαξιμέν να ακολουθεί.

Ο Μαχρέζ κατέκτησε σχεδόν τα πάντα την τελευταία επταετία, ξεκινώντας από το παραμυθένιο πρωτάθλημα με τη Λέστερ το 2016 (μαζί της πήρε και τον τίτλο της Championship το 2014), για να στεφθεί έπειτα έντεκα ακόμα φορές τροπαιούχος με τη Σίτι κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τρία League Cup, ένα Community Shield κι εσχάτως το Champions League.