Η οικογένεια του Εμπαπέ συμφωνεί να μετακομίσει ο Γάλλος σούπερ σταρ στην Αλ Χιλάλ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν «ψήνεται» από την προοπτική να πάει στην Αλ Χιλάλ, αλλά η οικογένειά του έχει συμφωνήσει με τους Σαουδάραβες!

Η οικογένεια του Εμπαπέ συμφωνεί να μετακομίσει ο Γάλλος σούπερ σταρ στην Αλ Χιλάλ!

Τείνει να εξελιχθεί στο σίριαλ του καλοκαιριού η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ και της Αλ Χιλάλ.

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και στον Γάλλο σούπερ σταρ το απίστευτο ποσό των 700 εκατομμυρίων για να παίξει για έναν χρόνο στην Αλ Χιλάλ!

Η Παρί φαίνεται ότι αποδέχεται την πρόταση, αλλά ο Εμπαπέ δεν ψήνεται με την συγκεκριμένη προοπτική παρότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκαλούν... ζαλάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ του εξωτερικού, ο Εμπαπέ τις τελευταίες ώρες δέχεται κατά κάποιο τρόπο πιέσεις από την οικογένειά του, ώστε να αποδεχθεί την προσφορά.

Πλέον, το... παιχνίδι παίζεται στο «γήπεδο» του Γάλλου, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα πάρει την οριστική απόφαση για το αν θα κάνει τελικά το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία ή θα γυρίσει την πλάτη στα πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ.

Στην Γαλλία επιμένουν ότι ο Εμπαπέ δεν συγκινείται από τα 700 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Για να δούμε όμως τι θα καταφέρει και η οικογένειά του, η οποία εκπροσωπεί μάλιστα τον Γάλλο στις διαπραγματεύσεις με τους Σαουδάραβες.