Τότεναμ: Τελεσίγραφο στον Κέιν για το μέλλον του

Δημοσίευμα της «Daily Mail» υποστηρίζει ότι η Τότεναμ είναι έτοιμη να συζητήσει την πώληση του Χάρι Κέιν, αν ο τελευταίος δεν αποδεχτεί την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τότεναμ: Τελεσίγραφο στον Κέιν για το μέλλον του

Η Τότεναμ μπορεί να έχει απαντήσει μέχρι στιγμής αρνητικά στις προτάσεις της Μπάγερν Μονάχου για την παραχώρηση του Χαρι Κέιν, τον οποίο φιλοδοξεί να διατηρήσει στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια.

Το επόμενο διάστημα ωστόσο, είναι πιθανό να αλλάξει στάση και να καθίσει τελικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του Άγγλου φορ.

Όπως σημειώνει η «Daily Mail», τα «σπιρούνια» έχουν στείλει τελεσίγραφο στον ποδοσφαιριστή και περιμένουν πλέον μία απάντηση από τον παίκτη στην πρόταση που του έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε περίπτωση που ο διεθνής άσος απαντήσει αρνητικά, τότε οι λονδρέζοι θα κινηθούν άμεσα για την πώλησή του, προκειμένου εν συνεχεία να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του για την κορυφή της επίθεσής τους.

Την ίδια στιγμή, ο Κέιν φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για να μετακομίσει τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Γερμανίας.