Μίλαν: Οι λόγοι πίσω από την επιθυμία πώλησης του Οριγκί

Η Μίλαν είναι πολύ πρόθυμη να πουλήσει τον Ντίβοκ Οριγκί αυτό το καλοκαίρι, δεδομένης της περιορισμένης επίδρασής του στην ομάδα τη σεζόν 2022/23 και των χρημάτων που μπορούν να εξοικονομηθούν

Μίλαν: Οι λόγοι πίσω από την επιθυμία πώλησης του Οριγκί

Όπως αναφέρει η La Gazzetta dello Sport, ο Ντίβοκ Οριγκί είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχουν κανένα ρόλο να παίξουν για την Μίλαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μαζί με τους Άντε Ρέμπιτς, Ντέβις Βάσκεθ, Ντάρκο Λάζετιτς και Φοντέ Μπαλό-Τουρέ, ο Οριγκί αναμένεται να αποχωρήσει από το Μιλάνο αυτό το καλοκαίρι με τον σύλλογο να περιμένει τις προσφορές.

Η Μίλαν ελπίζει ότι μπορεί να συγκεντρώσει περίπου 8-10 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Οριγκί, ενός παίκτη που ήρθε δωρεάν το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούν να εξοικονομηθούν 12 εκατ. ευρώ σε μισθούς από την πώλησή του, καθώς θα κερδίζει 4 εκατ. ευρώ ετησίως για τις επόμενες τρεις σεζόν με το τρέχον συμβόλαιό του στη Μίλαν.

Υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από τη Γουέστ Χαμ και άλλους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί σε κανονική προσφορά.