Στον… αέρα το μέλλον του Ονιεκούρου

Η Άδανα Ντεμιρσπόρ έχει αφήσει τον Χένρι Ονιεκούρου εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Κλουζ.

Στον… αέρα το μέλλον του Ονιεκούρου

Η Άδανα Ντεμιρσπόρ είχε αποκτήσει δανεικό τον Χένρι Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό, όμως η συμφωνία των δύο πλευρών περιλάμβανε υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. Οι Τούρκοι δεν είχαν άλλη επιλογή και έπρεπε να πληρώσουν τους Πειραιώτες για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή όπως και έγινε.

Το μέλλον του Νιγηριανού στην τουρκική ομάδα είναι εξαιρετικά αβέβαιο μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αγορά των δικαιωμάτων από τον Ολυμπιακό.

Ο Ονιεκούρου δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Άδανα Ντεμιρσπόρ για τα παιχνίδια του Conference League με αντίπαλο την Κλουζ και όλα δείχνουν ότι έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον αρκετών κλαμπ για τον ποδοσφαιριστή, όμως ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 3,5 εκατ. ευρώ όσα πλήρωσε στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τον ποδοσφαιριστή, αλλά επίσημη πρόταση στην Ντεμιρσπόρ δεν έχει γίνει. Πάντως ο παίκτης έχει προβληματίσει και με τη συμπεριφορά του κι έτσι έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.