Κλείνει στη Βαλένθια ο Ράφα Μιρ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η συμφωνία της Σεβίλλης με τη Βαλένθια για τον Ράφα Μιρ.

Κλείνει στη Βαλένθια ο Ράφα Μιρ

Ο Ράφα Μιρ βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και απασχόλησε τους Πειραιώτες που πράγματι ρώτησαν τη Σεβίλλη πως θα μπορούσε να γίνει αυτή η μεταγραφή. Από τη πρώτη στιγμή οι πιθανότητες μίας τέτοιας μεταγραφής ήταν λίγες.

Από διάφορους κύκλους πήγαζε μία αισιοδοξία, η οποία δεν δικαιολογούνταν απ' όσα γίνονταν γνωστά από την Ισπανία. Ο Ράφα Μιρ είναι παίκτης με βαρύ συμβόλαιο και η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.

Τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία η Σεβίλλη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» είναι το κλαμπ που έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από την Ισπανία ο Ράφα Μιρ πηγαίνει στο «Μεστάγια» έναντι 5 εκατ. ευρώ και αυτό συμβαίνει, διότι ο Καβάνι αποχωρεί για τη Μπόκα Τζούνιορς. Έτσι χάνεται για τον Ολυμπιακό ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στο… στόχαστρο του.