Times: Δεν ανανεώνει ο Κέιν στην Τότεναμ, θέλει Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν φέρεται να αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Times: Δεν ανανεώνει ο Κέιν στην Τότεναμ, θέλει Μπάγερν

Παρελθόν από την Τότεναμ φαίνεται τελικά ότι θα αποτελέσει αυτό το καλοκαίρι ο Χάρι Κέιν, παρά τις προσπάθειες των λονδρέζων να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους οι «Times» του Λονδίνου, για το μέλλον του διεθνούς Άγγλου επιθετικού.

Τα «σπιρούνια» έχουν προσφέρει στον 29χρονο φορ νέο «χρυσό» συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Όπως τονίζουν όμως οι «Times», ο παίκτης έχει αποφασίσει να γυρίσει «σελίδα» στην καριέρα του και να αποχωρήσει από το σύλλογο και την Πρέμιερ Λιγκ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κέιν έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Γερμανίας για συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ αυτό που απομένει πλέον είναι να τα βρουν και οι δύο σύλλογοι στο κόστος της μεταγραφής του παίκτη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Μπάγερν προσέφερε αρχικά 70 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς άσου, η οποία όμως απορρίφθηκε από την Τότεναμ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η βελτιωμένη προσφορά των Βαυαρών ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ. Τα «σπιρούνια» αξιώνουν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη τους, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους λονδρέζους.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, ο Κέιν δεν πρόκειται να πιέσει την κατάσταση για την αποχώρησή του από την Τότεναμ και σε περίπτωση που δεν μετακομίσει αυτό το καλοκαίρι σε άλλο σύλλογο, τότε θα το πράξει του χρόνου, όταν θα είναι πλέον ελεύθερος.