Στόιτσκοφ: «Ο Μέσι έχει βάλει στο στόχαστρο το Μουντιάλ του 2026»

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ αναφέρθηκε στην απόφαση του Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Στόιτσκοφ: «Ο Μέσι έχει βάλει στο στόχαστρο το Μουντιάλ του 2026»

Στην απόφαση του Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ίντερ Μαϊάμι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ, υποστηρίζοντας πως ο Αργεντινός επιθετικός θέλει κατ’ αυτόν τον τρόπο να παραμείνει σε καλή κατάσταση τόσο ενόψει του Copa America που ακολουθεί, όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2026.

«Αγαπώ και σέβομαι πολύ τον Μέσι. Όποιος πιστεύει ότι πάει στις ΗΠΑ για να κάνει περίπατο, δεν τον γνωρίζει. Θέλει να νικάει. Σκοπεύει στο Μουντιάλ του 2026. Ο πρώτος στόχος είναι το Copa America που θα γίνει στην πατρίδα του και θα προετοιμαστεί για αυτό. Όταν ο Μέσι βρίσκεται κάπου, μάχεται πάντα για τη νίκη. Θέλει να κατακτήσει το US Open Cup και να μπει στα Playoffs», είπε μιλώντας στην «Mundo Deportivo» και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Γκάρμπερ, Μας και Ντέιβιντ Μπέκαμ μπόρεσαν και πήραν τους Μέσι και Μπουσκέτς και προσέλαβαν στη θέση του προπονητή τον Μαρτίνο. Ανοίγει μία νέα σελίδα για το MLS. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που δεν έχει πλέον να ζηλέψει κάτι σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο».