Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ξήλωσαν» τον Μαγκουάιρ από αρχηγό

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι δεν θα φορά πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ξήλωσαν» τον Μαγκουάιρ από αρχηγό

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα φορά από τη νέα σεζόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, αποφάσισε να έχει άλλον πρώτο αρχηγό στο σύλλογο.

Το σχετικό θέμα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο Άγγλος στόπερ, ενώ σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν όταν απουσίαζε από τις αναμετρήσεις της ομάδας, το περιβραχιόνιο φορούσε ο Μπρούνο Φερνάντες.

«Μετά από συζήτηση με τον προπονητή σήμερα ενημερώθηκα ότι θα αλλάξει αρχηγό. Μου εξήγησε τους λόγους του και αν και προσωπικά είμαι απογοητευμένος θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω την φανέλα. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την σπουδαία στήριξή τους όσο είχα το περιβραχιόνιο.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από τριάμισι χρόνια, είναι τεράστιο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου.

Είναι από τις μεγαλύτερες τιμές στο ποδόσφαιρο, έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει εντός και εκτός γηπέδου. Πάντα θα ευγνωμονώ τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που πρώτος μου έδωσε την ευθύνη και εύχομαι όποιος αναλάβει τώρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη στήριξή μου», ανέφερε σχετικά.