Μίλαν: Θέλει να μείνει παρά το ενδιαφέρον ο Ντε Κετελαίρ

Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έχουν καταφθάσει στην Μίλαν από διάφορους συλλόγους, αλλά ο Σαρλ Ντε Κετελαίρ δεν φαίνεται πρόθυμος να τις ακούσει προς το παρόν.

Μίλαν: Θέλει να μείνει παρά το ενδιαφέρον ο Ντε Κετελαίρ

Το μέλλον του Σαρλ Ντε Κετελαίρ φαίνεται να είναι στον αέρα αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από μια απογοητευτική πορεία στην πρώτη χρονιά του με τη Μίλαν. Δεν κατάφερε να καταγράψει ούτε ένα γκολ και μοίρασε μόλις μία ασίστ, αν και έκανε μόλις 13 συμμετοχές μετά τη μετακίνησή του ύψους 35 εκατ. ευρώ από την Κλαμπ Μπριζ.

Σύμφωνα με την Relevo, ο Ντε Κετελαίρ δεν θέλει να φύγει από το Μιλάνο μετά από μόλις ένα χρόνο και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον σύλλογο για να προσπαθήσει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Πολλές ομάδες έχουν ρωτήσει για την κατάστασή του τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά η θέληση του παίκτη είναι ξεκάθαρη και έτσι είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Άστον Βίλα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου, αλλά η ομάδα της Premier League δεν είναι μόνη της, καθώς η Λανς στη Γαλλία και η Λειψία στην Γερμανία έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ντε Κετελαίρ.